Årets Eldsjäl

Årets Eldsjäl är ett nytt pris som LORFs styrelse vill tilldela någon i klubben som under årethar ställt upp inför alla våra anordnade aktiviteter, eller allmänt bara varit en go och glad klubbmedlem som sprider glädje och peppning omkring sig!

Årets Eldsjäl är ett pris som styrelsen vill dela ut för att främja ett starkt engagemang bland klubbens medlemmar. Eldsjälarna är hjärtat i föreningslivet. Vardagshjältar som brinner för andra och som lägger ner kraft, tid och energi på det. Någon som sprider positiva vibar runt omkring sig och som genom ett stort ideellt engagemang, kunnighet och egen uppoffring  kunnat bidra till vår förening med positiva effekter.

Alla medlemmar är välkomna att nominera personer för priset. Nomineringen ska innehålla en kort motivering för att personen ska få priset.

Styrelsen utser Året Eldsjäl bland de nomineringar som inkommit. Priset presenteras och delas ut på årsmötet.

Uppdaterad: 09 FEB 2019 13:10 Skribent: Cattis Tillman

LORF_medlem